Cursusaanbod

study
  • Ouderkracht

In deze brochure staat ouderkracht programma centraal dat speciaal is ontwikkeld voor het geven van opvoedingsondersteuning vanuit het CJG (Centum voor Jeugd en Gezin) en het Sociaal Team. Het programma is erop gericht om ouders en professionals in gemiddeld vijf bijeenkomsten voldoende handvat- ten te geven en succes te laten ervaren in het stimuleren van positief gedrag van kinderen, om op eigen kracht, zonder professionele hulp, verder te kunnen. Lees meer..

  • Home-Start

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders deze problemen zelf op. Maar soms is hulp welkom en dan kan Home-Start van grote betekenis zijn. Lees meer..

  • Leer samen spelen met Tim en Flapoor

 ‘Tim en Flapoor’ is een training voor kinderen uit groep 4, 5, en 6. Samen spelen met andere kinderen klinkt eenvoudig, maar er komt heel wat bij kijken. Om met andere kinderen samen te spelen moet je als kind bijvoorbeeld durven vragen of je met anderen mee mag doen. Je moet op je beurt wachten, tegen je verlies kunnen en durven zeggen wat je niet bevalt... Lees meer..

  • Power Kidzzz

Power Kidzzz is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 die weerbaarder willen worden. De trainingen en bijeenkomsten starten bij voldoende deelname. Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het CJG via sociaalteam@aaenhunze.nl of telefonisch via 0592-263468. Lees meer..

Hulp nodig of vragen?