Over het Sociaal team (voorheen CJG)

fam

Voor ouders is opvoeden een dagelijkse bezigheid. Het is volkomen normaal dat je weleens met vragen rondloopt. Vragen die passen bij verschillende leeftijdsfasen. Ook kinderen en jongeren kunnen vragen hebben. Dan is het prettig om met iemand te kunnen overleggen.
 

Sociaal team van 0 tot 100+

Bij het Sociaal team kunnen álle inwoners terecht, van 0 tot 100+. Om u nog gerichter te kunnen ondersteunen, voegen wij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) toe aan het Sociaal team. Voor u verandert er weinig tot niets. De medewerkers Jeugd blijven uw aanspreekpunt en ondersteunen u waar nodig.

Ons hoofddoel is om iedereen die betrokken is rondom het gezin snel en adequaat te kunnen helpen bij vragen over en problemen met opgroeien en opvoeden. Ook professionals kunnen bij het Sociaal team terecht. Wij geven advies en regelen de juiste ondersteuning als dit nodig is.

Wilt u rechtstreeks contact opnemen? Klik dan op: contact. Hier kun je een vraag stellen, in contact komen met een professional als je hulp nodig hebt, veelgestelde vragen bekijken of je inschrijven voor de nieuwsbrief. Kijk voor meer tips ook eens op onze facebookpagina. Binnen het Sociaal team is met alle medewerkers een geheimhoudingsplicht afgesproken. Zij gaan zorgvuldig met gegevens om.

 

Hulp nodig of vragen?